Over ons

Wanneer het werken met mensen centraal staat, wil je je daar voor de volle 100% voor inzetten. Dat begrijpen wij als geen ander. Bloqs is namelijk ontwikkeld voor én door zorg- en re-integratieorganisaties. In 2014 zijn we gestart als programma om het pas opgerichte ZaZ Welzijn te ondersteunen; een systeem om privacygevoelige cliëntgegevens goed en veilig te verwerken, maar passend in het budget van een startende (kleine) organisatie. Inmiddels is bloqs uitgegroeid tot een volwaardig softwareprogramma voor zowel aanbieders in de WMO/ Jeugdwet als ook in de re-integratie en jobcoaching. Efficiënt, betaalbaar en eenvoudig. Zodat jij je volledig kunt richten op jouw werk met mensen.

Eenvoudig en betaalbaar
Bloqs is niet alleen betaalbaar, maar koppelt eenvoudig met bekende systemen, zoals Word en Excel. Daarnaast vind je in bloqs alle functionaliteiten die jij nodig hebt voor jouw organisatie, zonder te schakelen tussen verschillende programma’s.

Jouw wensen, jouw bloqs
De verschillende ‘bloqs’ kun je zowel afzonderlijk als in combinatie afnemen. Zo stel je eenvoudig het pakket samen, dat aansluit op de wensen van jouw organisatie. In de bloqs zitten slimme hulpjes die jouw medewerkers ondersteunen. Je houdt zelf grip dankzij de informatie op het dashboard.

Betaalbaar

Je neemt bloqs af tegen een scherpe prijs en betaalt alleen voor de functionaliteiten die jij nodig hebt

Slim

Bloqs is efficiënt, snel en prettig in gebruik

Uniform

Bloqs is zo ingericht dat alle WMO-/jeugdzorg- en re-integratieorganisaties ermee kunnen werken

Eenvoudig

Je kunt met zo min mogelijk hulp met bloqs aan de slag

Missie

Bloqs is er om organisaties en medewerkers in de zorg, re-integratie en jobcoaching te ondersteunen, zodat zij hun dienst op een uniforme- en efficiënte wijze kunnen leveren. Met bloqs houden we deze diensten betaalbaar en bevorderen en verstevigen we het integraal werken.

Visie

Wij geloven dat technologie bijdraagt aan betere dienstverlening. Juist wanneer het werken met mensen voorop staat. Want de kwaliteit, dat ben jij!