Beveiliging

Mensen staan centraal in jouw werk. Je wilt hun gegevens dus zo goed én veilig mogelijk verwerken. Daarom is ons systeem goed beveiligd en volledig AVG-proof.

Communicatie-encryptie

De communicatie tussen het bloqs-desktopprogramma en de server is beveiligd met een encryptie, zodat de vertrouwelijke zorg gegevens niet kunnen worden onderschept. Dit geldt voor zowel de gegevens die in de database worden opgeslagen, als voor de documenten op de server. Alle gegevens worden daarnaast opgeslagen in een ISO27001- en ISO9001-gecertificeerd datacentrum in Nederland.

Toegangsbeveiliging

Bloqs is beveiligd met tweefactor-authenticatie. Als eerste geldt dat elke gebruiker inlogt met een gebruikersnaam en wachtwoord. Het wachtwoord is minimaal zes tekens lang en moet uit één of meer kleine letter(s), hoofdletter(s), cijfer(s) en speciale karakter(s) bestaan. Deze moet periodiek worden gewijzigd in een nog niet eerder gebruikt wachtwoord.

Daarnaast is er ook een key nodig om toegang te krijgen tot het bloqs-systeem. Deze key wordt tijdens de installatie van bloqs gekoppeld aan de hostcomputer, waarop de bloqs-software draait.

Registratie van gebruikers

Bloqs houdt bij wie er wanneer gebruik heeft gemaakt van het systeem en analyseert dit. Zo wordt onder andere bijgehouden wanneer er:

  • met dezelfde accountgegevens voor de tweede keer tegelijkertijd wordt ingelogd
  • met een verkeerd wachtwoord wordt ingelogd
  • wordt ingelogd, maar niet correct wordt uitgelogd

Voor implementatie partners

Wij zijn natuurlijk heel enthousiast over ons softwarepakket. Daarom zijn we op zoek naar minstens even enthousiaste implementatiepartners, die bloqs onder de aandacht gaan brengen.

Dus ben jij zelfstandig consulent en help jij onze klanten graag verder met bloqs? Word dan implementatiepartner bij bloqs. Wij leiden je op in het gebruik van de bloqs-software, zodat jij het pakket van binnen en buiten kent en kunt uitleggen aan onze klanten. Daarnaast verwachten we dat je zelfstandig klanten begeleidt in het implementatieproces, trainingen geeft en processen definieert  en beschrijft. Uiteraard ondersteunen we je daarbij, met informatie, support en implementatie  van dataconversies.

Wanneer een door jou aangebrachte partij overgaat tot aankoop, ontvang jij een overeengekomen percentage van de eerste aanschafprijs. Jouw implementatieservices worden onderdeel van bloqs, maar kun je volledig rechtstreeks bij de klant in rekening brengen.

Koppelingen

De verschillende ‘bloqs’ koppelen niet alleen eenvoudig met elkaar, maar ook met bekende systemen, zoals:

  • E-mail
  • Microsoft Word (t.b.v. document generator / formulieren / facturering)
  • Microsoft Excel (CSV-formaat)
  • Het UWV-jobcoachingsportaal
  • Diverse boekhoudpakketten, met Unified Business Language (UBL)
  • i-Standaarden t.b.v. WMO/Jeugdzorg declaraties (VECOZO)
  • PowerBI (t.b.v. rapportages)