Pieter Hesius
Operationeel Directeur

Peijnenburg Re-integratie

Peijnenburg Re-integratie ondersteunt mensen in de weg naar arbeid en het behoud daarvan. De coaches van Peijnenburg zetten zich samen met UWV’s, gemeenten en werkgevers in voor hun kandidaten. Kwaliteit en de wil om verder te professionaliseren, staan bij de organisatie hoog in het vaandel. Mede daarom kwam Pieter Hesius in zijn zoektocht naar een nieuw cliëntvolgsysteem terecht bij bloqs.

Van deze tijd

“Voordat we bloqs implementeerden, maakten we al gebruik van een cliëntvolgsysteem. Als re-integratiebureau moet je in deze tijd wel, zeker als je met zo veel mensen werkt. We gebruiken het om ons werk te rapporteren en verantwoorden, maar ook om de inzet van onze uren en de duur van de trajecten in te zien. Maar ons vorige systeem was niet meer van deze tijd en bood helaas ook geen mogelijkheden meer om mee te groeien met onze organisatie. We hadden het plafond bereikt. Daarom gingen we op zoek naar een nieuw systeem.”

Toekomstbestendige kwaliteit

“Bij Peijnenburg zetten we in op het bieden van goede kwaliteit aan onze klanten. Om dat te kunnen leveren, moeten we aan de achterkant professionaliseren. Oftewel: de organisatie, en dus ook haar systeem, moet het werk van de coaches faciliteren. Dat begrepen de mensen van bloqs als geen ander. Zij hielden rekening met onze werkprocessen en pasten het systeem daarop aan. Net zo lang, tot het de beste kwaliteit voor ons bood. Dat was onze match. bloqs kan niet alleen met ons meegroeien, maar helpt ons ook een flinke stap vooruit op het gebied van datagebruik. Het was een lang proces, maar van beide kanten wilden we de tijd nemen om het systeem zorgvuldig in te richten en te implementeren. Het is immers een aangrijpende verandering voor de hele organisatie.”

Samen verbeteren

“We werken nu een aantal weken met bloqs en dat bevalt heel goed. We hebben onze collega’s door middel van trainingen goed voorbereid op de implementatie en zij geven aan erg tevreden te zijn met het systeem. Nog steeds hebben we korte lijnen met de mensen van bloqs, om samen te blijven verbeteren. Hoe zij meedenken, de beste kwaliteit willen leveren en willen professionaliseren, past perfect bij ons. Mede dankzij bloqs kan Peijnenburg ook stappen maken. Ik raad het zeker aan.”

 

Dankzij bloqs kunnen we als organisatie stappen maken en verder professionaliseren.

 

Betaalbaar

Je neemt bloqs af tegen een scherpe prijs en betaalt alleen voor de functionaliteiten die jij nodig hebt

Slim

bloqs is efficiënt, snel en prettig in gebruik

Uniform

bloqs is zo ingericht dat alle WMO-/Jeugdwet- en re-integratieorganisaties ermee kunnen werken

Eenvoudig

Je kunt met zo min mogelijk hulp met bloqs aan de slag