bloq: Kwaliteits Management Systeem (KMS)

In het KMS kun je kwaliteitsprocedures opslaan en inzien. Op deze manier zijn alle kwaliteitsprocedures op een centrale plaats direct toegankelijk voor iedereen in de organisatie. Voor het opslaan van deze procedures wordt gebruikgemaakt van de bibliotheekfuncties van bloqs. Dit KMS bloq heeft de volgende functionaliteiten:

Bibliotheekfuncties:

Deze bibliotheekfunctie wordt binnen meerdere bloqs gebruikt en bevat basisfuncties voor het opslaan en beheren van documenten op één plaats. Een bibliotheek is opgedeeld in secties en onderwerpen. Per onderwerp kunnen documenten opgeslagen worden. In deze structuur kan je documenten gemakkelijk terug vinden. Per sectie kan aangegeven worden wie de documenten kan lezen, opslaan of beheren. Zo richt je de bibliotheek optimaal in voor jouw organisatie.

Opslag kwaliteitsprocedures:

De kwaliteitsprocedures worden door middel van de bibliotheekfuncties opgeslagen en beheerd. Je kunt aangeven wie de kwaliteitsfuncties mag beheren, op basis van bibliotheekrechten.

Beheer- en revisiebewaking:

De kwaliteitsprocedures kunnen worden voorzien van een revisiedatum. bloqs geeft een melding aan de verantwoordelijke als deze datum verloopt, zodat er op tijd actie genomen kan worden om deze procedure te vernieuwen.

Met dit bloq sla je al je kwaliteitsprocedures centraal op en maak je ze makkelijk toegankelijk voor iedereen. Heb je ook ondersteuning nodig bij andere processen? Onze bloqs stel je eenvoudig samen voor jouw behoeftes en organisatie. Bekijk hier onze andere bloqs.

Direct een gratis demo aanvragen? Neem dan contact met ons op.