bloq: Contractbeheer

Het bloq Contractbeheer ondersteunt je bij het beheren van contracten. Je slaat ze op in bloqs en kunt per contract ook diverse bijbehorende documenten opslaan. Voor elk contract kunnen daarnaast diverse acties gedefinieerd worden. Dit bloq heeft de volgende functionaliteiten:

Contractbeheer:

Beheer hier al je contracten en de bijbehorende documenten op één plaats. Als een contractdatum afloopt, genereert bloqs 12 weken voor deze datum een melding naar de verantwoordelijke medewerker. Bij het bereiken van deze einddatum, verplaatst het systeem het contract naar het archief.

Contract-acties:

Voor elk contract kun je acties definiëren, die je voor een specifieke datum gereed moet melden. Als een actie niet op tijd gereed is gemeld, genereert bloqs een melding naar de verantwoordelijke medewerker.

Heb je in jouw organisatie veel te maken met contracten? Dan is dit bloq een goede aanvulling op jouw cliëntvolgsysteem. Die stel je bij bloqs helemaal naar jouw wens samen. Neem onze bloqs los van elkaar af, of combineer ze juist. Bekijk hier onze andere bloqs.

Direct een gratis demo aanvragen? Neem dan contact met ons op.